Правила за ползване на страница в социална медия

 

Ние Карлбсерг България АД, ЕИК 127015636 със седалище и адрес на управление в гр. София, ж.к. Младост 4, ул. Бизнес парк София 1, сгр. 10, ет. 4, създадохме този акаунт в социална медия, за да може да сте в крак със събитията, които се случват в света на Карлсберг, да задавате въпроси, да публикувате снимки и да давате мнението си по въпроси, свързани с Карлсберг. Въпреки че приветстваме отзивите и коментарите на клиенти и други потребители на тази социална медия, ние не модерираме коментарите, съобщенията или публикациите, качвани от клиентите и потребителите на нашата страница в социалните медии, преди публикуването им. Моля, съобщавайте ни за оскърбително, дразнещо или незаконно съдържание на адрес pr@carlsberg.bg.

Гарантираме, че всички наши маркетингови съобщения са социално отговорни и в съответствие с кодексите на действие в индустрията. Всички материали на страниците ни в социалните медии, включително материали, публикувани от потребителите на страниците, също трябва да отговарят на тези изисквания. Запазваме си правото да премахваме съдържание, което може да наруши тези изисквания, включително, но без да се ограничава до изображения, показващи лица на възраст под 25 години, неумерена или безотговорна консумация или марки на трети страни.

Публикациите, коментарите, визуализациите, видеоклиповете и други материали, публикувани от феновете на тази страница, не представляват задължително мненията и ценностите на нашата марка.
Целта ни е тази страница в социална медия да бъде приятна за всички фенове, затова молим вас – потребителите – да спазвате следните правила и да имате предвид, че съдържание, което не отговаря на изписаното в тези категории, ще бъде (или може да е било) премахнато от нашия редактор:

• Език
Моля, имайте предвид останалите потребители и се въздържайте от използването на груб език, явни сексуални препратки и неподходяща терминология.

• Уважение
Уважението е важно и ние не приемаме коментари или публикации, които по някакъв начин тормозят, заплашват или клеветят другите.

• Снимки/видео
Ние не приемаме неприлични, нецензурни, увреждащи или клеветнически материали. Това включва снимки или видео материали, показващи хора под 25 години. Също така, не приемаме материали, показващи безотговорна употреба на алкохол или пиянство.

• Спам
Моля, публикувайте само материали, свързани с Карлсберг – без публикации или материали, промотиращи други марки или събития.

• Реклами на трета страна
Тази платформа може да показва други реклами и материали, заедно с тези в страницата на Zatecky Bulgaria в социалната медия. Нямаме контрол върху съдържанието или изображенията, които се съдържат в тях, както и не подкрепяме и не се присъединяваме към тях.

• Линкове към сайтове на трети страни
Когато страниците ни в социалните медии съдържат линкове към други сайтове и ресурси, предоставяни от трети страни, тези линкове се предоставят само за ваша информация. Нямаме контрол върху съдържанието на тези сайтове или ресурси, и не носим отговорност за тях, за загуби или щети, които могат да възникнат при използването им.

В допълнение към горепосоченото, ние любезно ви насочваме към правилата на социалната медия, където се намира тази страница, които можете да прочетете тук:
Изявление за правата и отговорностите на Facebook: https://www.facebook.com/terms.php
Изявление за правата и отговорностите на Instagram: https://help.instagram.com/478745558852511
Изявление за правата и отговорностите на Youtube: https://www.youtube.com/static?template=terms

Ние зачитаме неприкосновеността на личните данни: нашата Декларация за поверителност важи за личните данни, които споделяте с нас чрез тази страница, в допълнение към собствените правила за поверителност на платформата.

И накрая, цялото съдържание, намиращо се на страницата, е само за хора, които са на законна възраст за употреба на алкохол в страната, в която живеят, и ви съветваме да не го споделяте с хора под законната възраст за употреба на алкохол.

Карлсберг се ангажира да направи употребата на алкохол, социално отговорно преживяване, поради което консумирайте отговорно.

Свържете се с нас на адрес:
[ pr@carlsberg.bg ] или [080011500]
Оценяваме вашето разбиране – добре дошли на нашата страница!